top of page
  • Writer's pictureIva Špehar

Sretan vam DAN PLANETA ZEMLJE!!!

Konačno je stigao i taj dan o kojem smo prije već puno promišljali! Svatko od nas odabrao je kako će mu se posvetiti i kako će ga obilježiti. Ovdje smo prikupili neke radove da podijelimo s ostalima naše ideje.


Velikim pljeskom pozdravimo ovu malenu bubnjaricu koja je odlučila odsvirati svoju važnu poruku u ovom genijalnom videu!!! Čestitke za izvedbu, scenografiju, glazbu, snimatelje i posebne efekte!!! :D Kod nje cvijeće fino vonja, a ta mala umjetnica zove se _ _ _ _ !




Druga mudra glavica odlučila se izraziti kroz plakat i poeziju, jer je ona u tome tata-mata kojoj rima uvijek štima! Slijede stihovi iz njenog pera, autorica stihova zove se _ _ _ _!




A sada ponosno predstavljam mladog gospodina koji je dugo proučavao Zemlju kako bi mogao napraviti mali model od kaširanog balona!!! Za to treba starog papira tona!!! To je prava reciklaža: od starog je napravio novo, ma pogledajte ovo! :DD Bravoooo!!!




Naša mala vrtlarica (od milja je _ _ _ _ _ _ ) odlučila se posaditi balkonsko cvijeće uoči Dana planeta Zemlje, zalijevati ga i promatrati kako raste... Uz to, napravila je i plakat s važnom porukom o očuvanju prirode i oblikovala još neke rimovane eko-poruke! Veeeeliki pljesak za brižne ručice!!!




A sada pogledajte kako se jedna soba pretvorila u kazalište... Plišanci su postali lutkice, krevet pozornica, a tata i mama snimatelji redatelji jednog lijepog igrokaza!!! Dame i gospodo, predstavljam vam našu glumicu, malu slatku _ _ _ _ _ _ _ _ ! Veliki pljesak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Druga mlada dama ovoga puta odlučila je napraviti plakat! Ali ne bilo kakav... Izradila je 3-D plakat, potpuno sama - nije joj pomagala mama!!! :)))))))) Poručila nam je nešto jako važno i podsjetila na to kako izgledaju spremnici za otpad.



Jedan drugi mališan odlučio se okušati u izradi plakata na računalu... Osim toga, posadio je cvijeće na balkonu. Još jedan veliki pljesak za vrijedne ručice koje su si zadale dosta posla!!!




Predstavljam vam rad malog genijalca koji je sam napravio video uoči ovoga dana... Time je poslao važnu poruku o očuvanju prirode, ali i o sebi: kako je vješt i kako već sada radi kao veliki. Cijenjeno ime velikog-malog majstora je u videu... Veliki pljesak prije projekcije, molim!!!! :DDD


U nastavku slijede fotografije rada jednog mladog gospodina već od prije poznatog po tome što voli praktične stvari... Na fotografijama uređuje vrt i šalje prekrasne poruke koje je isto sam izradio!!! Predstavljamo ovaj krasan park, autor se zove _ _ _ _ !




Pogledajte i fotografije i snimak jedne gospodične koja stalno nešto lijepo stvara, njeno ime je _ _ _ _ ! Posadila je cvijeće ispred zgrade, napisala igrokaz i snimila ga... Veliki pljesak za vrijedne ručice!!!





Ova mlada, originalna dama ima jedno važno pitanje za sve nas: Koji planet bi ti odabrao za svoj dom? Bravo za ideju i plakat, trud...!!! Lijepo vizualno rješenje! Pljesak, pljesak!!!




Slijedi jedan simpatičan video s važnom porukom koju šalje jedan gospodin, zove se _ _ _ !

Pohvala za kostimografiju! Pljesak, molim!



U ovom sastavku naš dragi prijatelj bavi se promišljanjem ozbiljnih pitanja. Sve si lijepo oblikovao i zapisao, veliki pljesak! Ovo je rukopis našeg dragog _ _ _ _ _ _ _ _ ! Bravo!



Pogledajte kako se i naša draga prijateljica potrudila obilježiti ovaj dan: izradila je plakat i sadila cvijeće kod svoje bake! Svaka čast za trud i rad!!!



Sadnji u svom vrtu posvetili su se i ovi mališani! To je poseban osjećaj: posaditi sjeme ili sadnicu, zalijevati je, paziti i gledati kako raste!!! Hej, veseljaaaaaaaa!!! Bravo, klinci! :D




Ovi dječaci vole, pak, red u kući... Odavno znaju kako se odvaja otpad i kamo što ide... Ove fotografije dokazuju da odavno skupljaju stari papir koji potom odnose u spremnik!!! Pljesak za vas jer tako brinete o Zemlji svaki dan!!!




Nije li to divno? Svatko od nas radi istu stvar na drugačiji način, svi volimo Zemlju i želimo da bude dobro i njoj i nama... Tu poruku lijepo je zapisao jedan mladi gospodin na svome plakatu... Bravo, M _ _ _ _ !!! :D



Eto kako lijepo rade naši klinci... Koliko truda, mašte, volje i ljubavi... Blago Zemlji, čini se da ipak ostaje u dobrim rukama???

<3

162 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page